Projects

http://dylan-obrien.gportal.hu/portal/dylan-obrien/upload/773953_1476983593_00053.jpg

Teen Wolf
Mikor: 2011 - napjainkig
Szerep: Stiles Stilinski

Scott McCall átlagos középiskolás, aki másra sem vágyik, mint hogy észrevegyék, elismerjék. Ezért szó nélkül csatlakozik egy éjszakai rendőrségi akció önkénteseihez, ám az erdei kutatás közben megharapja egy vérfarkas. Élete ezután soha többé nem lehet már a régi...

Online / IMDb

 

http://dylan-obrien.gportal.hu/portal/dylan-obrien/upload/773953_1476983593_03323.jpg

Deepwater Horizon
Mikor: 2016
Szerep: Caleb

2010. áprilisában egy tengeri olajfúrótornyon történt robbanás az Egyesült Államok történetének legsúlyosabb olajkatasztrófáját eredményezte. A film főhősei Mike Williams, a nyugodt körülmények között családapa és főállású mérnök, és Andrea Fleytas, aki miután észreveszi a szivárgást, értesíteti a partiőrséget, azonban úgy tűnik, a katasztrófa elkerülhetetlenné válik.

Előzetes / IMDb / magyar felirat

 

http://dylan-obrien.gportal.hu/portal/dylan-obrien/upload/773953_1476983592_09733.jpg

Útvesztő 3. - Halálkúra
Mikor:
2018
Szerep: Thomas

A Halálkúra ismét egy komoly próbatétel elé állítja Thomast. A fiú biztos benne, hogy nem bízhat a Veszettben, hiába bizonygatják, hogy a hazugságok idejének vége, s hogy a fiú és barátai visszakaphatják emlékeiket. Thomas azonban sokkal több mindenre emlékszik, mint a többiek.

IMDb
 

http://dylan-obrien.gportal.hu/portal/dylan-obrien/upload/773953_1476983836_09171.jpg

American Assasin
Mikor: 2017
Szerep: Mitch Rapp

A történet középpontjában a terrorizmust ellenző Mitch Rapp áll.

IMDb

 

 

 
Chat
 
Elite

 
Informations

Szerkesztő: Klau
Host: G-Portal; Sosugary
Nyitás: 2016. 10. 22.
Design: LindaDesign
Köszönet: XX

Az oldal nem áll semmiféle kapcsolatban Dylan O'Brien-nel, ez csupán egy rajongói oldal. A portál teljes tartalma saját fordítást, így azt másolni -forrás feltüntetése nélkül- szigorúan TILOS.

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Hírek

Vásárlás Los Angeles-ben

2017.01.07. 17:46, Klau
https://pp.vk.me/c836630/v836630922/2c031/qIF_6WB3bQ0.jpg

Egy rajongó lencsevégre kapta Dylan-t szerdán amint egy Los Angeles-i üzletben vásárol, sajnos csak egy kép került erről nyilvánosságra, nem tudni mások is felismerték-e a színészt és/vagy készítettek-e róla fotót, amint esetlegesen napvilágra kerülnek újabb képek, azok szintén fel fognak kerülni az oldal galériájába.

Ezen kívül pedig kiderült, hogy a Teen Wolf hatodik évadának nyolcadik részében a rajongók nagy örömére végre fény derül Stiles valódi keresztnevére.

Lesifotók > 2017 > Január 4 - Los Angeles-i üzletben
      

Teen Wolf 6x06

2017.01.05. 15:12, Klau
http://dylan-obrien.gportal.hu/portal/dylan-obrien/upload/773953_1480250676_06097.png

Egy rövidebb szünet után kedden került vetítésre a Teen Wolf hatodik évadának hatodik része Amerikában. Az epizód már magyar felirattal is elérhető, a linkeket ezúttal is elhoztam. Az eddigiekhez híven ismét megkaptuk a következő azaz hetedik rész előzetesét.

IndaVideo(magyar felirattal)  /  magyar felirat letöltés  /  angol felirat letöltés

Deepwater Horizon magyar felirat

2017.01.03. 18:32, Klau
http://dylan-obrien.com/gallery/albums/Films/DeepwaterHorizon/BTS/001.jpg

FIGYELEM! EZ EGY RÖGZÍTETT BEJEGYZÉS! A FRISS HÍREKÉRT GÖRGES LEJJEBB!

Már említettem, hogy nem olyan rég megjelent a Deepwater Horizon DVD változata Amerikában. Sajnos magyarul még nem jött ki, eddig csak a mozikban láthattuk, viszont került fel angol felirat a filmhez. Kaptam a chatben egy olyan kérdést, hogy esetleg lefordítanám-e. Szívesen megcsináltam, kellemes filmezést kívánok.:)

magyar felirat letöltés  /  film letöltése (Torrent)  /  Online (Youwatch)

 

Új kép Linden Ashby és Tyler Posey társaságában

2017.01.02. 16:03, Klau
https://pp.vk.me/c626130/v626130922/4fe4e/VZBpZTJ-yOk.jpg

Annak ellenére, hogy Dylan már egy hete befejezte a Teen Wolf forgatását Linden Ashby, a sorozat serrifje és egyben Stiles édesapja megosztott Instagram oldalán egy közös képet O'Brien-nel és Tyler Posey-val. A fotó a jelenleg futó hatodik évad első részének forgatási szünetében készült.

Egyéb fotók > Mások által feltöltött fotók > Linden Ashby (Instagram)
      

Boldog új évet!

2016.12.31. 12:28, Klau
http://i63.tinypic.com/245fvig.png

Sziasztok! Az év utolsó napja alkalmából egy extra cikkre gondoltam amiben leírom az oldal történetét, eddigi sikereit stb (azért mégiscsak lezárul egy év vagy mi).:) A dylan-obrien.gp 2016 október 22-én nyitotta meg kapuit, azóta folyamatos frissítéssel várja látogatóit. Személy szerint nagyon régóta követem Dylan munkásságát, még az oldal nyitása előtt ismertem a teles életrajzát, filmjeit és minden vele kapcsolatos információt. Ez előtt a weboldal előtt az arianagrandehungary.gp szerkesztője voltam amit több mint egy éve nyitottam, de mivel elköltözött és új szerkesztőtársat kapott több időm maradt és őszintén bevallva hiányzott a gportal világa. Az aris oldal után nyitottam egy énekesnővel foglalkozó lapot (Martina Stoessel) de mivel rengeteg információ-hír jelent meg róla nap mint nap nem bírtam egyedül lehozni mindent így a zárás mellett döntöttem. Ezután ismét egy űr keletkezett, hiányoltam a napi cikkeket amiket kiírhatnék. Ezután született meg a Dylan O'Brien-nel foglalkozó lap gondolata. Pontosan utánanéztem és úgy gondoltam lenne annyi hír amennyi pont elég lenne az oldalhoz, ha pedig tényleg semmi sem jelenik meg a színészről még mindig itt van a Teen Wolf ami nagy mértékben hozzá kapcsolódik és mindig van róla valami újdonság. Úgy gondolom ez a csodálatos színész megérdemel egy weboldalt ami vele foglalkozik, ahhoz képest, hogy milyen fiatal nagyon sok dolgot letett már az asztalra. 

Sajnos Dylan az év elején egy balesetet szenvedett az Útvesztő trilógia harmadik részének forgatásán ami miatt a film megjelenése és egy évet csúszik. Sokáig lábadozott O'Brien, ekkor szinte semmit sem tudtak róla a rajongók. Szerencsés felépülése után elkezdte forgatni legújabb filmjét (időközben a Deepwater Horizon is kijött amit még tavaly forgatott le), az American Assasin-t mely kapcsán több európai országba is elutazott a stáb, többek között Magyarországra is, sajnos az előző helyszín rajongói miatt (Olaszország) a budapesti forgatás teljes titokban zajlott. A film befejeztével Dylan visszatért a Teen Wolf-hoz ahol leforgatta az összes jelenetét (mint tudjuk a mostani 6.évad az utolsó állomása a sorozatnak). Lényegében ezek voltak a  legfontosabb mozzanatok O'Brien évében. Na de lássuk az oldal sikereit...