Projects

http://dylan-obrien.gportal.hu/portal/dylan-obrien/upload/773953_1476983593_00053.jpg

Teen Wolf
Mikor: 2011 - napjainkig
Szerep: Stiles Stilinski

Scott McCall átlagos középiskolás, aki másra sem vágyik, mint hogy észrevegyék, elismerjék. Ezért szó nélkül csatlakozik egy éjszakai rendőrségi akció önkénteseihez, ám az erdei kutatás közben megharapja egy vérfarkas. Élete ezután soha többé nem lehet már a régi...

Online / IMDb

 

http://dylan-obrien.gportal.hu/portal/dylan-obrien/upload/773953_1476983593_03323.jpg

Deepwater Horizon
Mikor: 2016
Szerep: Caleb

2010. áprilisában egy tengeri olajfúrótornyon történt robbanás az Egyesült Államok történetének legsúlyosabb olajkatasztrófáját eredményezte. A film főhősei Mike Williams, a nyugodt körülmények között családapa és főállású mérnök, és Andrea Fleytas, aki miután észreveszi a szivárgást, értesíteti a partiőrséget, azonban úgy tűnik, a katasztrófa elkerülhetetlenné válik.

Előzetes / IMDb / magyar felirat

 

http://dylan-obrien.gportal.hu/portal/dylan-obrien/upload/773953_1476983592_09733.jpg

Útvesztő 3. - Halálkúra
Mikor:
2018
Szerep: Thomas

A Halálkúra ismét egy komoly próbatétel elé állítja Thomast. A fiú biztos benne, hogy nem bízhat a Veszettben, hiába bizonygatják, hogy a hazugságok idejének vége, s hogy a fiú és barátai visszakaphatják emlékeiket. Thomas azonban sokkal több mindenre emlékszik, mint a többiek.

IMDb
 

http://dylan-obrien.gportal.hu/portal/dylan-obrien/upload/773953_1476983836_09171.jpg

American Assasin
Mikor: 2017
Szerep: Mitch Rapp

A történet középpontjában a terrorizmust ellenző Mitch Rapp áll.

IMDb

 

 
Chat
<
 
Elite
 
Informations

Szerkesztő: Klau
Host: G-Portal; Sosugary
Nyitás: 2016. 10. 22.
Design: Zed
Köszönet: X  X

Az oldal nem áll semmiféle kapcsolatban Dylan O'Brien-nel, ez csupán egy rajongói oldal. A portál teljes tartalma saját fordítást, így azt másolni -forrás feltüntetése nélkül- szigorúan TILOS.

 
Login
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

 

Hírek

Basebollozás a 6x20 forgatásán

2017.02.12. 16:32, Klau
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/44/02/23/4402230ab6a7f3cf29d1b312a909bea7.jpg

Kaptunk egy nagyon rövid, mindössze 7 másodperces videót a Teen Wolf 6. évadának 20. részének forgatásáról, amelyben Dylan és Tyler Posey basebolloznak a parkolóban. Jó látni, hogy ennyire jól elvannak.:)

Ismét forgatja a TW 6B-t

2017.02.09. 17:06, Klau
http://dylan-obrien.gportal.hu/portal/dylan-obrien/upload/773953_1486657111_02777.png

Rengeteg hír jelent meg arról, hogy Dylan abbahagyta a Teen Wolf befejző évadának forgatását, azonban a tegnapi napon a sorozat egyik készítője, Rosa Lopez Snapchat oldalán megemlítette, hogy O'Brien ismét forgatja a 6B-t. Nagyon örülünk neki, előreláthatóan a 6.évad második felében sok jelenete lesz.:)

Oh My O'Brien ϟ fényképe.  Oh My O'Brien ϟ fényképe.  Oh My O'Brien ϟ fényképe.

 

Címkék: teen wolf Forgatás

TMR: Scorch Trials díszlet fotók

2017.02.07. 17:48, Klau
http://dylanobrienhungary.sosugary.org/albums/userpics/10001/normal_O0WjPW8VgUs.jpg

Kaptunk 2 darab képet a The Maze Runner: Scorch Trials díszleteiből, amelyet Dylan még februárban elkezd forgatni. Sajnos a tavaly márciusban történt sérülései miatt a forgatást el kellett halasztani, mivel a színész szerencsére meggyógyult a felvételek foroghatnak tovább. 

Filmek&Sorozatok > Díszlet fotók > The Maze Runner: Scorch Trials
      

Jeff Davis a 6B-ről

2017.02.04. 13:25, Klau
http://dylan-obrien.gportal.hu/portal/dylan-obrien/upload/773953_1486213962_08400.png

A Teen Wolf téli fináléja olyan érzést keltett, mintha a sorozat befejező epizódját láttuk volna. A falka legyőzte a rosszfiúkat, a főszereplők egyetemre mennek, alapvetően minden tisztázódott a rész végére és még egy Stydia csókot is láthattunk.

A pánikra nincs ok, ugyanis még közel sincs vége a farkasok történetének. A Teen Wolf utolsó 10 epizódja 2017 júniusában várható, ami azt jelenti, hogy még egy darabig nem találkozunk Scott-al (Tyler Posey), Stiles-sal (Dylan O'Brien) és a többiekkel. Annak érdekében, hogy a rajongók könnyebben bírják az öt hónapos várakozást, az exklúziv producer, Jeff Davis megosztott néhány információt a 6B-ről.

Az első és legfontosabb: Stiles visszatérése valódi?
Jeff: Ki kell várni, hogy mi fog történni a 6B-ben, de igen, ő visszatért az élők közé.

Mit tud mondani a 6B történéseiről és gazembereiről?
Jeff: Sok évad szólt a sötét horrorról. Amikor elkezdtük az utolsó tíz epizódot azt kérdeztük: 'Hogy irányítsuk  a karaktereket és mit csináljunk az utolsó tíz részben, hogy a történet haladjon?' Beszéltünk Scott-ról, és, hogy mit akarunk a karakterével kapcsolatban. Az elképzelésünk egy része azon alapszik, hogy ha Scott elhagyja Bacon Hills-t, vajon a város biztonságos lesz nélküle? Felmerült egy új horror új gazemberekkel. Az egyik egy visszaemlékezés és valami teljesen új. Az évadot Howard Phillips Lovecraft ihlette, így nagyon sötét horrort akartunk csinálni, egy mélyen természetfelettit és undorítót. Ez az egyik legdurvább szezon.

Lesz idő ugrás?
Jeff: Néhány hónapot ugrunk előre az időben, így a diplomaosztás után fogunk járni. Scott, Malia (Shelley Hennig) és a többiek leérettségiztek. A fiatalabb falka, Liam és a barátai most már végzősök. A 6B az éjszaka közepén kezdődik, a srácok el akarják hagyni a várost de valami visszahúzza őket.

Mit tud mondani arról, hogy Stiles és Lydia összejöttek és elmennek a városból?
Jeff: Tudtuk, hogy ez lesz az utolsó 20 epizód és amikor leültünk az írói szobában azt mondtuk: 'Rendben, a sorozat véget ér. Mik azok a dolgok amik nem történtek meg de meg akarunk csinálni?' Az egyik ilyen volt, hogy Lydia (Holland Roden) és Stiles legyenek együtt. Az övék egy epikus románc, ami köre épül minden. Pofára fogunk esni? Lehet! De kit érdekel? Én voltam az egyik aki meglátta őket a fináléban és jobban éreztem magam. Voltak olyan évadok amikor azt mondtam: 'Soha! Soha sem lesznek együtt!' A dolgok változnak...Erről nem mondhatok többet, ki kell várni.

Lesznek olyan karakterek aki visszatérnek az előző évadokból? Például Derek?
Jeff: Őszintén szólva volt egy kívánságlistám azokról, akiket vissza akartam hozni, és sokkal hosszabb lett mint azt gondoltam. Látni fogtok több ismerős arcot akit már régóta nem, talán egy vagy két epizód erejéig.

Címkék: Teen Wolf 6x10

Teen Wolf 6x10 still képek

2017.02.02. 19:59, Klau
http://dylanobrienhungary.sosugary.org/albums/userpics/10001/normal_S06E10_373.jpg

Február 1-én került sor a Teen Wolf 6. évadának 10. részének leadására, amely egyben a félévad záró epizód is egyben. Az oldal galériájába szám szerint 45 darab still képet töltöttem fel a részből, érdemes őket megnézni. :)

Filmek&Sorozatok > Still fotók > Teen Wolf > 6x10 - 'Riders On The Storm'
      

 


Te mennyire vagy képben a kódolásban? Tudod, mire jó a td.modtitle? Akkor írd meg nekünk! =)    *****    Ujjé! Játszóház nyílt a Mesetárban! Kicsik és nagyok, gyertek, készítsetek tojástartókat és repülõ nyuszikat húsvétra!    *****    Blog tabuk nélkül.Vigyázat, sok(K) lehet,ez itt nem egy mainstream cukormázas valami:)Folytatásos sztori,furcsa írások..    *****    Brutal Wonderland~ Álarcoshölgy blogja. #kritika #graphics #cikkek #filmek #webkritika #érdekességet katt katt    *****    Meg van írva a csillagokban    *****    ketkes.com    *****    húsvéti receptek, ételek, sütemények    *****    Húsvéti receptek    *****    LUCY HALE MAGYARORSZÁG - ISMERD MEG A HAZUG CSAJOK TÁRSASÁGÁNAK FÕSZEREPLÕJÉT, ARIÁT - LUCY HALE MAGYARORSZÁG    *****    citylifebygirl - városi élet egy lánytól - blog és extra    *****    NaNoWriMo - avagy hogyan írok meg 1 hónap alatt 1 könyvet? Nézz be, és megtudod! :) Még sok más írásom is vár! :)    *****    Leighton Meester - Tudj meg te is mindent a Gossip Girl sikeres színésznõjérõl - Leighton Meester - Interjúk - Cikkek -    *****    Aktív szerepjáték várja folyamatosan az érdeklõdõket! SZEREPJÁTÉK!    *****    citylifebygirl - városi élet egy lánytól - blog és extra    *****    Élõ asztrológiai tanácsadás a SKYPE-on, BECSÜLET KASSZÁS alapon. Fordulj hozzám bizalommal!    *****    "Kedves naplóm... a mai nap más lesz. Ma van az a nap, amikor újra élni fogok." Elena    *****    "- Kell lennie valaminek, amit nem vettünk észre. - Nem. Katherine gyõzött. Hosszú játékot játszott és végül nyert."    *****    "You are my always. And i just want the chance to be yours" A Zöld Íjász imádott álompárja! Ha te is imádod õket katt!    *****    N&#213;NAPI AKCIÓ! CSAK MA! AKCIÓ! N&#213;NAPI AKCIÓ! CSAK MA! AKCIÓ! N&#213;NAPI AKCIÓ! CSAK MA! AKCIÓ!N&#213;NAPI AKCIÓ! CSAK MA! AKCIÓ!    *****    NÕNAPI AKCIÓ! CSAK MA! AKCIÓ! NÕNAPI AKCIÓ! CSAK MA! AKCIÓ! NÕNAPI AKCIÓ! CSAK MA! AKCIÓ!NÕNAPI AKCIÓ! CSAK MA! AKCIÓ!