Projects

http://dylan-obrien.gportal.hu/portal/dylan-obrien/upload/773953_1476983593_00053.jpg

Teen Wolf
Mikor: 2011 - napjainkig
Szerep: Stiles Stilinski

Scott McCall átlagos középiskolás, aki másra sem vágyik, mint hogy észrevegyék, elismerjék. Ezért szó nélkül csatlakozik egy éjszakai rendőrségi akció önkénteseihez, ám az erdei kutatás közben megharapja egy vérfarkas. Élete ezután soha többé nem lehet már a régi...

Online / IMDb

 

http://dylan-obrien.gportal.hu/portal/dylan-obrien/upload/773953_1476983593_03323.jpg

Deepwater Horizon
Mikor: 2016
Szerep: Caleb

2010. áprilisában egy tengeri olajfúrótornyon történt robbanás az Egyesült Államok történetének legsúlyosabb olajkatasztrófáját eredményezte. A film főhősei Mike Williams, a nyugodt körülmények között családapa és főállású mérnök, és Andrea Fleytas, aki miután észreveszi a szivárgást, értesíteti a partiőrséget, azonban úgy tűnik, a katasztrófa elkerülhetetlenné válik.

Előzetes / IMDb / magyar felirat

 

http://dylan-obrien.gportal.hu/portal/dylan-obrien/upload/773953_1476983592_09733.jpg

Útvesztő 3. - Halálkúra
Mikor:
2018
Szerep: Thomas

A Halálkúra ismét egy komoly próbatétel elé állítja Thomast. A fiú biztos benne, hogy nem bízhat a Veszettben, hiába bizonygatják, hogy a hazugságok idejének vége, s hogy a fiú és barátai visszakaphatják emlékeiket. Thomas azonban sokkal több mindenre emlékszik, mint a többiek.

IMDb
 

http://dylan-obrien.gportal.hu/portal/dylan-obrien/upload/773953_1476983836_09171.jpg

American Assasin
Mikor: 2017
Szerep: Mitch Rapp

A történet középpontjában a terrorizmust ellenző Mitch Rapp áll.

IMDb

 

 

 
Chat
 
Elite

 
Informations

Szerkesztő: Klau
Host: G-Portal; Sosugary
Nyitás: 2016. 10. 22.
Design: LindaDesign
Köszönet: XX

Az oldal nem áll semmiféle kapcsolatban Dylan O'Brien-nel, ez csupán egy rajongói oldal. A portál teljes tartalma saját fordítást, így azt másolni -forrás feltüntetése nélkül- szigorúan TILOS.

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Hírek

'USA Today' cikk az American Assasin kapcsán+ Still képek

2016.11.03. 13:39, Klau
http://dylan-obrien.gportal.hu/portal/dylan-obrien/upload/773953_1480250298_03376.png

Az amerikai 'USA Today' magazin internetes oldala megosztott egy cikket Dylan O'Brien-ről legújabb filmje, az 'American Assasin' kapcsán. Nagyon jó hír, hogy hivatalos still képeket is kaptunk, melyek felkerültek az oldal galériájába, valamint a cikket is lefordítottam nektek, érdemes elolvasni mivel kedvencünk is megszólalt a film kapcsán.

A közönségnek nem volt esélye látni Jack Bauer-t, Jason Bourne-t vagy James Bond-ot látni, hogyan is váltak titkos-ügynökökké. Viszont az American Assassin-ben tanúi lehetünk a CIA terrorizmusellenes szakértőjének: Mitch Rapp-nek akció hőssé válásának.

Vince Flynn irodalmi karaktere először elevenedik meg a tévéképernyőn az Assasinben, jelenleg a forgatás Londonban zajlik. Az 'Útvesztő' csillaga, Dylan O'Brien alakítja a kormány bérgyilkosát miután jegyese egy terrortámadás áldozata lesz.

"Mindig kíváncsi vagy arra, hogy kik is ezek az emberek, honnan jöttek, honnan kezdődött az amit most csinálnak." - mondta O'Brien.

"Egy csomó idő, a múlt, egy tragikus ösvény és élmény. Egy nagyon jó betekintést ad az emberi természetbe."
 

A geopolitikai thriller elején a diák, Mitch megkéri igaz szerelme kezét. 'Mielőtt az életében minden drasztikusan megváltozik."- tette hozzá Michael Cuesta, a rendező.

Másfél év múlva Mitch-et a megbízott igazgató, Irene Kennedy (Sanaa Lathan) a 'fekete hadműveletbe' (olyan hadművelet amely nem kapcsolható egy adott szervezeti egységhez, titkokban zajlik - Klau) helyezi át kiképzőtisztjéhez, Stan Hurley-hoz (Michael Keaton). A feladatuk, hogy az elrejtett plutónium fegyvereket megtalálják felfedve a globális terrorizmus hálózatát és hatástalanítani az atomfegyvert - mindeközben Mitch kitalálja, személyes vérszomját valamint valós igazságtalanságát le kell nyelnie.

"Van egy belső harc, abszolút, a fájdalmát bent kell tartania és fel kell dolgoznia ahelyett, hogy egy kegyetlen gyilkos válna belőle.' - nyilatkozta O'Brien.

Lehetővé tesz egy valósághű betekintést egy titkos-ügynök életébe. "Milyen érzés először ölni?" - a producer, Lorenzo di Bonaventura kérdezi. " Az érzelmi hátteret vizsgáljuk, nem csak egy 'Megvan a rosszfiú konspiráció.' -t.

"Elég kemény és szadista is időnként, de van érzékenysége. Megmutatja a helyes utat a fiatalembernek, annak ellenére, hogy ő is durva módon járja." - tette hozzá Harley személyiségéről Cuesta.

A TOVÁBBI CIKKÉRT ÉS A STILL FOTÓKÉRT KATTINTS A BŐVEBBENRE

Spoilerek a 'Teen Wolf' utolsó évadáról

2016.11.01. 18:13, Klau
http://dylan-obrien.gportal.hu/portal/dylan-obrien/upload/773953_1480250677_02194.png

Az amerikai horrordráma, a 'Teen Wolf' szereplőgárdája beszélt a  hamarosan megjelenő hatodik és egyben utolsó évadról.

A sorozat néhány főszereplője elmondott pár fontos részletet az évadról amely november 15-én fog kezdődni és 20 epizódból fog állni.

Khylin Rhambo, aki a nyíltan homoszexuális Mason Hewitt-et alakítja nyilatkozata szerint Corey Bryant és karaktere kapcsolata további részletekbe fog merülni. Megjegyezte azt is, hogy Mason különösen vigyázni fog a kötelékre, mivel ez az első kapcsolata.

Tyler Posey (Scott McCall) elmondta, nagyon nehéz volt elbúcsúzni a sorozattól amely szinte már második otthonaként szolgált.

"Szeretnék több óráig maradni munka után. Sok időt töltök ezekkel az emberekkel, egy napból 17 órát, egy évből 6 hónapot már hét éve...Nagyon fog hiányozni a második otthonom."

Posey nem csak a főszereplőt alakítja a hatodik szezonban, kiderült, hogy az egyik részt ő rendezte. Rhambo megerősítette a hírt és elmondta: a rajongók imádni fogják.

A 'Teen Wolf' utolsó évada Stiles Stlinskire valamint a 'Szellemlovasra' fog összpontosítani. Ez a történetszál már rögtön a második részben be fog mutatkozni.

Sibo Mlambo színésznő egy új szereplőt fog alakítani, Bacon Hills új humán tanárát illetve tanácsadóját. Inspirálni fogja diákjait és szenvedélyesen végzi munkáját.

Kiderült a 'Halákúra' megjelenésének dátuma

2016.10.27. 19:20, Klau
http://dylan-obrien.gportal.hu/portal/dylan-obrien/upload/773953_1480262186_09960.png

Az 'Útvesztő' trilógia harmadik része, a 'Halálkúra' előreláthatólag vissza fog térni kötelező forgatási szünetéből. A főszereplő, Dylan O'Brien még 2016 márciusában szenvedett balesetet az egyik jelenet forgatásán, az arccsontja sérült meg súlyosan. A felvételeket ezután nem tudták sokáig folytatni, ezért el kellett halasztani. Eredetileg 2017-ben jelent volna meg a mozikban a film, ám ez szintén késleltetésre került.

Mindenki örömére úgy tűnik, Dylan felépült sérüléseiből, ezt mutatja, hogy legújabb filmjét az 'American Asassin'-t már forgatja, valamint hosszú kihagyás után posztolt Twitter fiókjára.

O'Brien edzője, Roger Juan nyilatkozata szerint a színész sokkal jobban van, viszont a vérnyomását még mindig figyelik.

Több rémhír is megjelent, miszerint az Útvesztő trilógia középpontjában álló Thomas nem lesz ugyanolyan sportos mint az őt megformáló Dylan balesete előtt.

A Halálkúra középpontjában Thomas és csapata áll és próbálja megtalálni a 'Flare' betegség gyógymódját.

Végre megkaptuk a mozikba kerülés dátumát ami nem más mint 2018. január 12-e. Sajnos még nagyon sokat kell várni rá, de Dylan állapota a legfontosabb.

Teen Wolf első nyolc perce

2016.10.25. 18:29, Klau
http://dylan-obrien.gportal.hu/portal/dylan-obrien/upload/773953_1480250676_06097.png

Köztudottan november 15-én indul a Teen Wolf hatodik és egyben utolsó évada, ehhez kapcsolódóan október elején betekintést nyerhettünk az első rész kezdő nyolc percébe. Nagyon érdekesnek tűnik az új évad indítása, ami pedig a Dylan-fanoknak egyértelműen jó hír, hogy a szezon középpontjában Stiles fog állni.

Legutóbbi fotók

2016.10.23. 14:06, Klau
http://dylan-obrien.gportal.hu/portal/dylan-obrien/upload/773953_1480262821_04053.png

Dylan-ről az utóbbi időszakban több fotó is készült. A legrégebbi szeptember 30-án került napvilágra, a színész egyik barátjával illetve annak kutyájával szerepel a képen. A 'Deepwater Horizon' megjelenésének tiszteletére az egyik színésznő, Gina Rodriguez feltöltött egy képet személyes Instagram oldalára, melyen O'Brien is szerepel. Október elején Dylan hazautazott Londonból (ahol az American Assasin forgatása zajlik éppen) a családjához New York-ba, mivel hivatalos volt az unokatestvérének esküvőjére, erről testvére, Julia valamint Dennis, a színész rokona is töltött fel képeket. Már említettem, hogy Dylan most forgatja az 'American Assasin' című filmet, melynek két forgatási helyszíne van: London és Budapest. Bár hazánkba még nem kezdték el a felvételeket, a brit fővárosban azonban már javában zajlanak, így nem meglepő ha Dylan felbukkan London utcáin. A rajongók már többször is megpillantották Őt, természetesen az elmaradhatatlan fotózkodás sem maradhatott el. 

Egyéb fotók > Személyes fotók > Szeptember 30 - Barátjával és annak kutyájával

Egyéb fotók > Mások által feltöltött fotók > Gina Rodriguez - Deepwater Horizon premier (Instagram)
Egyéb fotók > Személyes fotók > Hazautazás Londonból
Egyéb fotók > Személyes fotók > Október 5 - Rokona esküvőjén